DarkStarPvP.com

Klik for at kopiere
?

Spillere Online

DarkStarPvP | Netværk

Officiel hjemmeside for DarkStarPvP Netværk

VIGTIGT Hvad sker der!?
Hej alle sammen!

Det er nok et stykke tid siden i sidst har set mig, det beklager jeg. Jeg er lige begyndt på efterskole, hvilket betyder at jeg fra Søndag aften til Fredag aften ikke kan være på serveren for det meste, derfor har der ikke været nogle opdatering eller lign. og det betyder at opdatering kun kommer i weekenden + der er mindre tid at arbejde i.

Men men men.. det stopper os selvfølgelig ikke fra at udvikle på serveren. Indenfor de næste 2 måneder vil både MassivePvP og OP-Factions blive reset og MassivePvP får et helt nyt look, og helt nye features som jeg er meget spændt på. OP-Factions bliver også lavet lidt om, bla. nogle flere Mob Bosses og en masse andet.

Alt dette bliver lanceret med giveaways, live streams fra forskellige youtubere, events og meget mere!

Jeg håber i holder ud, tak for den stadigvæk sindssyge støtte!
Hey alle sammen!

Jeg håber at i alle nyder jeres sommerferie, og at DarkStarPvP er med til at gøre den bare en smule bedre og sjovere :)

OP-Factions har været en kæmpe succes og det er vi super glade for, og vi er glade for alt den feedback vi har fået, vi fortsætter selvfølgelig med at opdatere serveren.

Skyblock
For cirka en måned siden spurgte jeg hvilken server vi skulle tilføje op til sommerferien, og det blev OP-Factions med 335 stemmer. Skyblock lå på 2. pladsen med 278 stemmer, og derfor udgiver vi Skyblock som en ny Sommer Server (den bliver her selvfølgelig for altid) allerede på Torsdag d. 20 juli og det glæder vi os utroligt meget til.

Jeg vil ikke sige for meget om serveren, andet end at vi har prøvet at lave serveren vidt forskellig fra alle andre Skyblock servere, og derved give alle jer spillere en unik oplevelse af Skyblock.

Jeg håber vi ses til åbningen, og på vegne af hele DarkStarPvP - fortsæt god sommerferie!
Hey!

REMAKE
Som i nok ved, så har vi valgt at lave en MassivePvP 2.0 som åbner på Fredag (d. 23 juni) klokken 16:00. Og der har været en masse snak om, hvad der skal ske og hvad det skal betyde at vi laver et remake. Vi har igennem de seneste 6 måneder, kørt med den samme version af vores KitPvP, det vil sige samme map, lige udover en lille opdatering til mappet, vi har kørt med de samme grund plugins, altså samme version af Missioner, Duel, Levels osv.

Vi har valgt at tage alt det gamle, og lave det helt fra bunden af. Nedenunder har jeg lavet en liste af alle de store ting der er opdateret.

- Nyt map
- Nyt Mission Plugin - lavet fra bunden
- Ny måde at Repair sine ting på
- Fjernet de gamle måder at Repair
- Tilføjet Jackpot
- Helt ny måde at tilføje Enchants til sine Items på
- Nyt BeaconDrop Plugin
- Nyt Chest Drop Plugin
- Duel er lavet om, helt fra bunden af (inklusiv nye Duel gamemodes, og andre gamemodes er blevet fixet)
- Tilføjet Hall Of Fame, som indeholder en masse nye Top Stats og præmier

Det var 80% af de store opdateringer, vi har også et par andre som vi ikke vil snakke for meget om, men en af dem får i et lille kig på, i den her tråd.

Turneringer
Nemlig Turneringer! Turneringer er aktive hver dag fra kl 15 - 17, og der er 2 forskellige til at starte med, og der er en masse fede præmier til de 3 bedste! Jeg vil ikke sige for meget om det, jeg syntes selv i skal komme ind og tage et kig på det.

Hvad med laggen?
Vi har haft en masse lag, de seneste par måneder og vi har prøvet alt på at fikse det uden held. Af den grund har vi ikke taget den nuværende MassivePvP og lavet om på den, men simpelt hen lavet hele serveren fra bunden af, for netop at undgå den samme lag, men også så vi kan se hvor laggen stammede fra. Vi har kørt en masse test på den nye, og laggen skulle ikke fortsætte på den nye server.

Reset?
For at sige det kort. Ja der kommer reset. Vi har valgt at lave reset for at give serveren en helt ny...
Hej igen!

Som lovet, så kommer der mange flere nyheder til forummet.
Jeg har personligt ikke været særligt meget på serveren de sidste par uger, og det er der en god grund til. Tiden inden sommerferien går nemlig med eksamner, så fokus er på dem lige nu. Når de er afsluttet er serveren i fokus igen, og vi har planlagt et stort remake af vores MassivePvP da vi føler det er en ældre version af den som kører lige nu. Om der kommer reset eller ej når vores remake er færdigt, ved vi ikke endnu.

Det kommer til at indeholde nyt map, vores plugins bliver lavet om fra bunden af og vi får nogle helt nye features, det ser vi frem til. Der kommer mere information om det i fremtiden.

Ny server?
I har bestemt at det skal være OP-Factions som kommer til DarkStarPvP, og vi glæder os til at åbne den for jer alle sammen igen. Vi kommer til at få nogle nye ting på den, og lave den bedre end sidst (kom gerne med jeres ideer) og vi håber på en masse nye dejlige spillere.
Jeg har prøvet at få lidt mere fokus over på vores Forum, da vi kommer til at benytte det en del mere i fremtiden. Vi kommer bla. til at skrive hvornår vi holder DropParty og når vi fixer bugs og meget mere.

Første fix til Team Pluginet: /team kick virker nu, og der kommer ingen fejl. Denne ændring tager effekt ved restart i aften.
Fix til Proxy: Vi har opdateret vores Proxy Jar fil, da jeg tror at vi har en forældet som kunne have fejl og kicker folk for nogle mærkelige grunde. Det sker også i aften.
Hej.

Som mange af jer ved havde vi en afstemning tidligere sidste måned, omkring hvilken server i helst ville have på DarkStarPvP. I stemte i stort flertal på OP-Prison, så vi har arbejdet på en OP-Prison server i et stykke tid, og jeg håber i har lyst til at komme og tjekke den ud.

Til dem som har købt rank:
Som lovede får alle der har købt rank, deres rank tilbage. Har man ikke sit rank ved åbningen, skal man kontakte os på support@darkstarpvp.com.

I kan komme med jeres ideer
Serveren er rigtigt tæt på at være færdig, og vi vil gerne være sikker på at den bliver yderst spændende og sjov at spille på, så for at være sikker på at vi har det hele med, vil vi gerne høre jeres ideer og tanker omkring vores OP-Prison server. Vi vil høre alt hvad i har på hjertet! Kommer du med ideer eller andet, giver vi en præmie på serveren, hvis vi gør brug af dit indslag.

OP-Prison åbner på Fredag klokken 20:00, og vi glæder os til at vise jer vores hårde arbejde!
Hej!

Vi har valgt at gå tilbage til kun 1 gamemode og det er selvfølgelig MassivePvP. De andre servere på vores netværk er blevet lavet uden at spørge hvad vores spillere gerne ville have, og det var en fejl og konsekvensen var at ingen spillede på de nye servere, derfor har vi valgt at lukke dem.

Har det nogen betydning for MassivePvP?
Det har stor betydning for MassivePvP, det er den server alle godt kan lide og det betyder at vi kan fokusere på at lave den bedre og holde den mere opdateret.

Kommer serverne igen?
Som udgangspunkt åbner vi serverne op igen på et senere tidspunkt, men indtil videre vil vi hellere udvikle servere og features som spillerne gerne vil have, og ikke så meget hvad vi kan lide.

Jeg har købt rank på en af de andre servere?
Har du købt rank på en af vores andre servere, vil du få ranket igen når serveren åbner igen. Vi flytter ikke dit rank over til MassivePvP!

Hvornår sker dette?

Vi lukker hubben og de andre servere i dag (Lørdag d. 25/3) klokken 22:00, og det vil resultere i at serveren vil være lukket i op til 1 time.

Vi håber at i er lige så spændte på fremtiden som vi er! Husk at tjekke vores Facebook side ud, der vil komme informationer, events, giveaways og meget andet - fb.darkstarpvp.com.

Mvh,
Marcus, Ejer af DarkStarPvP.
Hejsa.

Vi har hørt at nogen gerne vil have et reset på MassivePvP, da en hel masse har fået rigtigt mange In-Game penge, items og en masse andet. Jeg vil gerne sige godt gået til Daniiiiiii som har fået 1 million på MassivePvP!

Jeg vil også gerne lige give nogle detaljer om resettet. Alle penge, in-game items, hytter, huse, enderchests, pv's bliver resat! Har man købt Crate Keys eller In-Game penge, vil der muligvis være mulighed for at få dem tilbage, man bedes skrive til support@darkstarpvp.com hvis man ønsker at have en chance for at få dem tilbage. Vi vil også få et nyt spawn samt pvp arena, de to sidste gange vi har haft reset har mappet været meget upopulært, derfor vil alle spillere have mulighed for at prøve det nye map før reset så vi er sikre på at vores spillere kan lide det.

Stem her: http://www.strawpoll.me/12027342

Tak fordi du læste denne opdatering, vi ses!
Hej Alle!

Som nogle af jer ved, har vi lige åbnet vores Prison server, og vi vil derfor høre jer om hvilken server i nu gerne vil have på DarkStarPvP.

Derfor har vi lavet en Straw Poll, hvor i kan stemme om hvilken server der skal laves.
Stem her: http://www.strawpoll.me/11926075
Hejsa alle sammen!

Vi har lavet nogle specielle pakker på vores butik, som KUN kan købes her i julen (i dag til d. 24 december), og der kommer muligvis flere. Det er ikke på alle servere, de kan købes men i må meget gerne skrive hvis i vil have dem ind på en anden server også.

Udover det laver jeg en giveaway om et gratis stats reset (100kr). For at deltage skal du skrive dine kills & deaths i kommentaren. Jeg finder vinderen d. 10 december.

HUSK: Vi har også en anden giveaway kørende som du kan tjekke ud lige her: http://darkstarpvp.com/forum/index.php?threads/10x-legend-keys-7-5k.14/#post-90

Hilsen Marcus.