DarkStarPvP.com

Klik for at kopiere
?

Spillere Online

DarkStarPvP | Netværk

Officiel hjemmeside for DarkStarPvP Netværk

VIGTIGT December måned
Hey alle sammen, først og fremmest vil jeg ønske jer alle sammen en glædelig jul!

Også vil jeg også gerne dele nogle af de ideer og tanker jeg har omkring December måned, med jer.

Julekalender!?
Nogle af jer er måske begyndt at tænke om vi dropper alt julehygge på serveren i år, og nej det gør vi selvfølgelig ikke :) Og jeg vil gerne undskylde for at den ikke er kommet endnu, men weekenderne er det eneste tidspunkt jeg har tid, så det betyder at julekalenderen kommer i denne weekend og det er den samme som sidste år, til jer der stadig hænger ved.

MassivePvP og Reset information.
Så er det lige om lidt! Vi har arbejdet utallige timer med at gøre den nye MassivePvP bedre end de sidste servere vi har lavet. Og kitsne er blevet gennemgået fra bunden af og gjort mere stabile og med det følger et nyt Kit System og nye kits, samt ændringer i ranks! Hvis du endnu ikke har set traileren så tjek den ud her: .

Vi åbner på Fredag kl 20:00! Husk vi udlover 500kr til det bedste team!

OP-Factions
Så til OP-Factions, den har ikke fået så meget kærlighed på det seneste og det har været fordi, jeg ikke helt var tilfreds med den, så jeg ville ikke pille så meget ved den. Derfor har jeg valgt at resette den endnu engang i Juleferien og tilføje nogle nye systemer, features og andre spændende ting! :) Om der kommer pengepræmier, vil jeg ikke lægge helt til jorden endnu, men jeg lover intet.

Skyblock
Wow, det er langt tid siden den har været et taleemne. Skyblock kunne jeg også godt tænke mig at resette i Juleferien, for netop at give den et nyt liv og byde nogle nye spillere velkommen og gerne introducere nye features samt forbedringer. Så det kan i glæde jer til! :)

OP-Prison?
Hold da op, hvor har den været det mørke rum på serveren. Jeg har desværre sammen med de andre Admins valgt at droppe ideen omkring Prison (normal og OP) på DarkStarPvP, da vi ikke føler det passer ind på vores netværk....

Upload på din Youtube Kanal for at få en gratis Legend Chest (250+ subs) eller en Ultra Chest (500+ subs)

HEY! Jeg bringer jer den største nyhed nogensinde inden for DarkStarPvP's levetid.

MassivePvP 2.0 er planlagt og er i gang med at blive lavet! Vi har store forventninger, og glæder os til at få det offentliggjort og vi håber på at revolutionere KitPvP i Danmark!

Hvad indenholder MassivePvP 2.0 - læs nedenunder for en uddybelse:
- Team Limit er sat ned til 5
- Helt nyt og opdateret Team Plugin
- Team Checkpoimts som giver ens Team points
- BeaconDrop sker på bestemte tidspunkter hver dag
- Vi holder DropParty hver Lørdag
- Alle der har været bannet i mere end 8 måneder bliver unbannet
- Vi har fjernet Self Destruct enchantet
- Serveren resetter hver måned og der vil blive uddelt præmier

Team Præmier:
#1 - Førstepladsen får 500kr overført via PayPal (bliver splittet mellem alle Team Members)
#2 - Førstepladsen får 300kr overført via PayPal (bliver splittet mellem alle Team Members)
#3 - Førstepladsen får 200kr overført via PayPal (bliver splittet mellem alle Team Members)
NOTE: Disse kan også blive brugt direkte på Buycraft

Spiller Præmier:
#1 - Førstepladsen får 250kr som kan bruges på vores Buycraft
#2 - Førstepladsen får 200kr om kan bruges på vores Buycraft
#3 - Førstepladsen får 150kr som kan bruges på vores Buycraft


Forklaring:
Det kommer til at forløbe sådan at vi resetter MassivePvP hver måned (1 måned = 1 sæson) og de 3 bedste Teams modtager en pengepræmie. Man kan kun være 5 i hvert Team for at mindske uovervindelige Teams (teaming med andre teams er ulovligt) - Der bliver lavet Team Checkpoints som Teams kan overtage ved at holde det i 5 minutter uden at andre Teams kommer ind i området og derved får ens Team x antal point. Når man får et kill får ens Team 1 point....
Hey alle sammen!

Vi har endelig fået sat en Discord Server op! I kan joine den via dette link discord.darkstarpvp.com vi kommer til at poste nyheder og opdateringer derinde, og en masse andet!

Vi har lige nu en Giveaway kørende, på 50.000$ til MassivepPvP.

Den erstatter hverken TeamSpeak eller forum!
Hey alle sammen!

Jeg vil vildt gerne høre hvad i synes vi skal gøre med serveren i fremtiden, da jeg tror på at fællesskabet skal styre serveren og ikke os som ikke ved hvad i vil have. Så jeg kunne vildt godt tænke mig at i skriver, hvad i synes der skal ske. Det kan være alt fra "sæt mere fokus på hackers" til "et remake af hele DarkStarPvP", jeg vil høre alt i tænker, så vi kan få lavet serveren til et endnu bedre sted end den er nu.

Præmie:
Hvis du skriver en god og konstruktiv kommentar, får du enten 3500$ på MassivePvP eller 35000$ på OP-Factions som belønning.

Tak skal i have!
Hej alle sammen.

Jeg er glad for at se at nogle stadig hænger på vores trods manglende opdateringer og ikke mindst staffs, det er dejligt at se vi har nogle trofaste spillere, tak til jer!

Jeg vil gerne fortælle jer lidt om reset. Jeg er jo på efterskole og det er gået op for mig at tid har jeg ikke meget af, så derfor venter jeg til ferierne med at lave nogle store ændringer som fx reset. Så derfor bliver MassivePvP og OP-Factions reset i efterårsferien, med lidt mellemrum. Vi er så småt begyndt med at arbejde på MassivePvP og den bliver rigtig nice, det lover jeg!

Staffs
Eftersom at både jeg og vores Staff Manager er på efterskole + at nogle af vores moderators er på efterskole og har sagt op, er der mindre opsyn på vores Staffs, det bliver der også lavet om på i efterårsferien.

Så det vil altså sige at der kommer en stor opdatering og mange timers arbejde i efterårsferien, så glæd jer!

Så sker det endelig!
I efterårsferien laver vi reset på MassivePvP (Onsdag d. 18 klokken 20:00) og OP-Factions (Fredag d. 20 klokken 20:00), så kom og se hvad vi har arbejdet på de seneste måneder. Vi ses!

Mvh,
Marcus, Ejer af DarkStarPvP
Hej alle sammen!

Det er nok et stykke tid siden i sidst har set mig, det beklager jeg. Jeg er lige begyndt på efterskole, hvilket betyder at jeg fra Søndag aften til Fredag aften ikke kan være på serveren for det meste, derfor har der ikke været nogle opdatering eller lign. og det betyder at opdatering kun kommer i weekenden + der er mindre tid at arbejde i.

Men men men.. det stopper os selvfølgelig ikke fra at udvikle på serveren. Indenfor de næste 2 måneder vil både MassivePvP og OP-Factions blive reset og MassivePvP får et helt nyt look, og helt nye features som jeg er meget spændt på. OP-Factions bliver også lavet lidt om, bla. nogle flere Mob Bosses og en masse andet.

Alt dette bliver lanceret med giveaways, live streams fra forskellige youtubere, events og meget mere!

Jeg håber i holder ud, tak for den stadigvæk sindssyge støtte!
Hey alle sammen!

Jeg håber at i alle nyder jeres sommerferie, og at DarkStarPvP er med til at gøre den bare en smule bedre og sjovere :)

OP-Factions har været en kæmpe succes og det er vi super glade for, og vi er glade for alt den feedback vi har fået, vi fortsætter selvfølgelig med at opdatere serveren.

Skyblock
For cirka en måned siden spurgte jeg hvilken server vi skulle tilføje op til sommerferien, og det blev OP-Factions med 335 stemmer. Skyblock lå på 2. pladsen med 278 stemmer, og derfor udgiver vi Skyblock som en ny Sommer Server (den bliver her selvfølgelig for altid) allerede på Torsdag d. 20 juli og det glæder vi os utroligt meget til.

Jeg vil ikke sige for meget om serveren, andet end at vi har prøvet at lave serveren vidt forskellig fra alle andre Skyblock servere, og derved give alle jer spillere en unik oplevelse af Skyblock.

Jeg håber vi ses til åbningen, og på vegne af hele DarkStarPvP - fortsæt god sommerferie!
Hey!

REMAKE
Som i nok ved, så har vi valgt at lave en MassivePvP 2.0 som åbner på Fredag (d. 23 juni) klokken 16:00. Og der har været en masse snak om, hvad der skal ske og hvad det skal betyde at vi laver et remake. Vi har igennem de seneste 6 måneder, kørt med den samme version af vores KitPvP, det vil sige samme map, lige udover en lille opdatering til mappet, vi har kørt med de samme grund plugins, altså samme version af Missioner, Duel, Levels osv.

Vi har valgt at tage alt det gamle, og lave det helt fra bunden af. Nedenunder har jeg lavet en liste af alle de store ting der er opdateret.

- Nyt map
- Nyt Mission Plugin - lavet fra bunden
- Ny måde at Repair sine ting på
- Fjernet de gamle måder at Repair
- Tilføjet Jackpot
- Helt ny måde at tilføje Enchants til sine Items på
- Nyt BeaconDrop Plugin
- Nyt Chest Drop Plugin
- Duel er lavet om, helt fra bunden af (inklusiv nye Duel gamemodes, og andre gamemodes er blevet fixet)
- Tilføjet Hall Of Fame, som indeholder en masse nye Top Stats og præmier

Det var 80% af de store opdateringer, vi har også et par andre som vi ikke vil snakke for meget om, men en af dem får i et lille kig på, i den her tråd.

Turneringer
Nemlig Turneringer! Turneringer er aktive hver dag fra kl 15 - 17, og der er 2 forskellige til at starte med, og der er en masse fede præmier til de 3 bedste! Jeg vil ikke sige for meget om det, jeg syntes selv i skal komme ind og tage et kig på det.

Hvad med laggen?
Vi har haft en masse lag, de seneste par måneder og vi har prøvet alt på at fikse det uden held. Af den grund har vi ikke taget den nuværende MassivePvP og lavet om på den, men simpelt hen lavet hele serveren fra bunden af, for netop at undgå den samme lag, men også så vi kan se hvor laggen stammede fra. Vi har kørt en masse test på den nye, og laggen skulle ikke fortsætte på den nye server.

Reset?
For at sige det kort. Ja der kommer reset. Vi har valgt at lave reset for at give serveren en helt ny...
Hej igen!

Som lovet, så kommer der mange flere nyheder til forummet.
Jeg har personligt ikke været særligt meget på serveren de sidste par uger, og det er der en god grund til. Tiden inden sommerferien går nemlig med eksamner, så fokus er på dem lige nu. Når de er afsluttet er serveren i fokus igen, og vi har planlagt et stort remake af vores MassivePvP da vi føler det er en ældre version af den som kører lige nu. Om der kommer reset eller ej når vores remake er færdigt, ved vi ikke endnu.

Det kommer til at indeholde nyt map, vores plugins bliver lavet om fra bunden af og vi får nogle helt nye features, det ser vi frem til. Der kommer mere information om det i fremtiden.

Ny server?
I har bestemt at det skal være OP-Factions som kommer til DarkStarPvP, og vi glæder os til at åbne den for jer alle sammen igen. Vi kommer til at få nogle nye ting på den, og lave den bedre end sidst (kom gerne med jeres ideer) og vi håber på en masse nye dejlige spillere.
Jeg har prøvet at få lidt mere fokus over på vores Forum, da vi kommer til at benytte det en del mere i fremtiden. Vi kommer bla. til at skrive hvornår vi holder DropParty og når vi fixer bugs og meget mere.

Første fix til Team Pluginet: /team kick virker nu, og der kommer ingen fejl. Denne ændring tager effekt ved restart i aften.
Fix til Proxy: Vi har opdateret vores Proxy Jar fil, da jeg tror at vi har en forældet som kunne have fejl og kicker folk for nogle mærkelige grunde. Det sker også i aften.